Primary Navigation

Udskift varmepumpen og oplev en væsentlig forskel på elregningen

Brugen af varmt vand i hjemmet udgør en stor del af mange husstandes varmeregning. Derfor er det også et punkt, hvor man kan spare mange penge, hvis man vælger en bedre løsning, end man har nu. Der er heldigvis en måde, du kan få fat i den bedste og billigste varmepumpe på markedet. Hos Midtjysk El Center scanner de nemlig markedet, således at de finder den bedste løsning til dig. De søger altså for, at du får den billigste varmepumpe.

Ved at kontakte Midtjysk El Center kan du ganske nemt få et samlet tilbud på din nye varmepumpe. På deres side kan du ganske simpelt udfylde deres formular og indenfor 24 timer, vil du modtage et tilbud. Du er dermed sikker på at få den bedste pris på markedet, da de kigger alle varmepumpeproducenterne grundigt igennem. På den måde kan du føle dig helt tryg og roligt stole på, at du får den bedste og billigste løsning. Udfyld formularen og modtag dit tilbud på varmepumpe.

Spar penge med en ny og bedre løsning

Varmeregningen er altså et af de økonomiske poster, som man i de danske hjem årligt bruger rigtig mange penge på. Derfor kan man også spare mange penge, hvis man finder en bedre og billigere løsning. Nogle oplever en besparelse på helt op til 60 %. Dette afhænger dog af hvilken opvarmningskilde, som du har i hjemmet nu.

Mange fordele

En fordel, ved at vælge at få en varmepumpe fra Midtjysk El Center, er, at montering er inkluderet, og samtidig får man hele 5 års garanti fra den dato, som varmepumpen bliver monteret. Dermed skal du ikke bekymre dig om, om der opstår problemer med den nye varmepumpe.

Installatørerne sørger derudover for, at de hvert år kommer forbi og tjekker om alt er, som det skal være. De tjekker op på, at pumpen virker, som den skal. Derudover er en fordel, at du kan få et energitilskud til den nye pumpe, og ydermere gøre brug af dit håndværkerfradrag, da installatørernes arbejdsløn kan trækkes fra. På den måde er der flere fordele ved at få udskiftet sin varmepumpe, og man vil hurtigt kunne indtjene det beløb, som det har kostet at få en ny, gennem den besparelse, som man får på varmeregningen.

Er du eller en i din husstand en af dem, som nyder et langt bad eller generelt bare har et stort forbrug af varmt vand i hustanden, så kan det være værd at overveje, om ikke det kan betale sig at få udskiftet din varmepumpe. Du vil hurtigt kunne se en forskel, og du behøver derfor ikke bekymre dig, når varmeregningen lander i postkassen. På kort tid er pengene tjent ind, og man kan dermed bruge pengene på andre og sjovere ting. Det kan dermed gå hen og blive en økonomisk gevinst, så du får råd til andre ting, som du normalt må fraprioritere, når den dyre varmeregning lander på adressen. Udskift din varmepumpe – få råd til meget andet.