Primary Navigation

Skandinaviske designer møbler fra Montana

De klassiske og stilsikre reolsystemer er et velkendt varemærke ved den skandinaviske designervirksomhed Montana.

Møbler fra Montana går lige i hjertet på enhver med en forkærlighed for skandinavisk indretning. Med sine tidsløse og stilrene designs passer reolerne, bordene og stolene fra Montana ind i rigtig mange danskeres hjem eller kontorområder.

Montanas reolsystem og øvrige modulsystemer er designet af designeren Peter J. Lassen, der blandt andet tegnede flere velkendte reoler tilbage i 80’erne. Stole- og bordserien står flere store navne bag, såsom Arne Jacobsen, Verner Panton, Andreas Hansen og Salto & Sigsgaard.

Det kvadratiske reolsystem fra Montana er en videreudvikling af de klassiske reoler, som man kender dem. Tilført kreativitet og sjæl skiller møblerne fra det skandinaviske designerbrand sig ud, ved at lege med farver, form og stil.

Spejle, bænke og knagerækker

På rosborgshop.dk finder du meget mere end blot reolsystemer fra Montana. Deres designkollektion indeholder også møbler til entréen, såsom spejle, knagerækker, skoskabe og skobænke, der er egnet til praktisk opbevaring. Er det mere badeværelset, der mangler fornyelse, så kan man også gå på opdagelse blandt forskellige pakkeløsninger, der indeholder spejle og flere varianter af opbevaring.

En ting er sikkert, når du vælger møbler fra Montana, så matcher produkterne altid, uanset om materialerne er af fyr, eg, linoleum poleret aluminium eller pulverlakeret stål. Så er det bare med at gå på opdagelse i Montanas og rosborgshop.dk’s store udvalg.