Primary Navigation

Sådan kan du holde en sjov weekend med dit barn på et budget

Du har måske ofte siddet på sofaen en fredag aften og set Disney show i fjernsynet, mens du har undret dig over, om du mon kunne have fundet på sjovere aktiviteter i weekenden. Med arbejde i hverdagen, kan vi godt komme til at sætte høje forventninger til os selv, når vi endelig har ordentlig tid med børnene. Det kan være, at du selv har haft et behov for at præstere, fordi du virkelig gerne vil have en masse sjov de dage, hvor i har meget tid sammen. Det behøver dog ikke at koste et stort beløb for at få en sjov og særlig weekend med dit barn.

Start dagen godt

Du kan starte lørdag morgen ud med en lækker og anderledes morgenmad. Du kan måske endda spørge dit barn dagen inden, hvad han eller hun har lyst til af morgenmad, så du kan lave lige præcis det dit barn ønsker. Herefter kan du gøre lidt mere ud af jeres leg, end du normalt ville. Du kan købe skum legetøj, som de fleste børn elsker at lege med. Du kan være sikker på, at der ikke er skadelig kemi det skum legetøj hos Børnenes Kartel, så det skal ikke holde dig tilbage fra at lege med skum legetøj.

Hyggelig dagstur

Hvis vejret er til det, er det helt perfekt at lave nogle små sandwiches og noget juice, og så cykle ned til stranden. Her kan i have en lang dag i det gode vejr, mens i både kan lege i vandet med forskelligt legetøj, men i kan også tage noget legetøj med og lege på tæppet. Det er både hyggeligt, og i er ude i den friske luft, hvilket gør humøret endnu højere. Efter sådan en dag, vil det også være perfekt at slutte af med en god is på stranden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *