Primary Navigation

Sådan bliver du moderigtig i vinterkulden

Vinteren er over os, og hvis vi kender vejret i Danmark, så er den her for at blive i et godt stykke tid. For mange mennesker betyder det mange lag, tykke halstørklæder og uldne huer. Dermed betyder det også, at kroppen bliver helt gemt væk, og man forsvinder i bunker af strik for at kunne holde varmen. Men hvis du ikke har lyst til at blive væk i bunker af strik, så er der heldigvis råd at hente lige her. Du kan nemlig sagtens forblive moderigtig og trendy med få justeringer i garderoben. 
Det kan dog også blive en halvdyr affære, hvis du gerne vil se ekstra godt ud. Hvis det ender med at blive lidt småt med pengene efter opgraderingen af dit klædeskab, så kan du læse mere her om minilån.

3 tips til en moderne vintergarderobe

 1. Pels på panden. 
  Hvis du gerne vil skabe dit eget udtryk med dine vinterklude, så er det en god idé at gøre noget lidt anderledes. Det kan man for eksempel gøre ved at købe en hue eller et pandebånd, der er lavet af pels. Du kan vælge en pelshue i næsten hvilken som helst farve. Skal det være ægte pels, så er det ofte brun, sort og hvid, der hitter. Men falske pelshuer kan være i mere vilde farver som lyserød, grøn og blå. 
  Det er en god måde at skille sig ud fra mængden på, når alle andre iklæder sig strikhuer, der kun giver anledning til filtret hår. 
  Du kan vælge at købe en splinterny og luksuriøs pelshue i en specialbutik, men du kan også sagtens gå ned i din lokale genbrug og finde et stort udvalg. 

 2. Skjulte strømper.
  Både hovedet og fødderne er der, hvor kroppen udleder mest varme. Derfor er det vigtigt at holde begge dele varme. Det kan du nemt gøre på en yderst fashionabel måde. Find for eksempel nogle strømpebukser i en fed farve eller med et flot mønster. Det kan sagtens være forårsfarver som mintgrøn eller pudderrosa, men du kan også vælge nogle mere festlige med guldglimmer – også til hverdag! 
  Du kan bruge dine flotte strømpebukser under en tynd buks for et ekstra lag, som kan ses ved støvlekanten. Det er perfekt til dig, der har mange bukser, der stumper omkring anklerne. Hvis strømpebukserne er for tynde, så tag blot et par varmere strømper på indenunder, således farven eller mønsteret stadig kan ses. 

 3. En taske, der gør indtryk.
  Hvis du ønsker at gøre indtryk i den triste vintertid, så er det godt at tilføje farver til garderoben. Hvis du som mange danskere har en grå, brun eller sort vinterfrakke, så kan du gøre det meget nemt. Du kan for eksempel anskaffe dig en taske i en pangfarve, der kan tilføje lidt spræl til det mørke look. Det er en god måde at skabe opmærksomhed til dit outfit, da en farvet taske i for eksempel gul, orange eller lyselilla kan være med til at skabe kontrast til de tunge klæder.