Primary Navigation

Populære gulve i 2020

Det kan være svært at spå om fremtiden, men her får du tre bud på, hvilke gulve der i 2020 kan gå hen og blive et hit og som samtidigt ikke sprænger budgettet. Hos FlotteGulve.dk er udvalget af billige gulve stort og med deres prisgaranti er du sikker på altid at få gulvet til den bedste pris.

Sildebensgulve i laminat

Sildebensgulve er en klassiker med mange år på bagen, som aldrig rigtigt er gået af mode og som med jævne mellemrum genvinder fortidens popularitet. Gulvtypen hører til i den dyrere ende og er samtidig besværlig selv at montere, da kun meget få sildebensgulve har et indbygget kliksystem. Derfor har et sildebensgulv for mange været en uopnåelig drøm, fordi budgettet simpelthen ikke har været til det. Det blev der lavet om på for et par år siden, hvor laminatgulve i sildebensformat kom på markedet. Disse er som regel udstyret med kliksystem, så du let selv kan lægge dem og kombineret med at det er et laminatgulv, gør det, at du nu kan få et flot sildebensgulv til et overskueligt budget. Gulvene har haft en stigende popularitet siden de kom på markedet og denne trend forventes at fortsætte i 2020.

Vinyl med kliksystem

Vinyl er et praktisk og rengøringsvenligt gulvvalg, ikke mindst i køkkenet og andre steder, hvor der er en ret stor risiko, for at der spildes på gulvet. Samtidigt er gulvtypen behagelig at gå og stå på. Vinyl er historisk set primært blevet solgt på rulle. Vælger du en rullevinyl har gulvtypen dog den ulempe at gulve på over 20 m2 skal fuldlimes til undergulvet, hvilket er upraktisk, hvis du senere ønsker at skifte gulvet. Heldigvis har du i dag mulighed for i stedet at vælge en vinyl med kliksystem, der kan lægges som et svømmende gulv, hvilket gør det nemt senere at skifte gulv. Vinyl med kliksystem findes i mange smukke designs, hvoraf de fleste er inspireret af enten klinker eller trægulve.

Klinker med metallook

Klinker med et rustikt betonlook har i de seneste år været yderst populære og der er intet, som tyder på at klinker med et rustikt udseende er på vej ud. Det nyeste skud på stammen af rustikke klinker er klinker med et metallisk look så som klinkeserien Metal, der med sine tre smukke varianter både kan give dine vægge og gulve et smukt metallisk lookSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *