Primary Navigation

Ompolstring af møbler – giv dine møbler et eksklusivt look

Står du med et gammelt designmøbel, som ser lidt slidt ud, og som blot trænger til en kærlig hånd? Så er kommet til det helt rette sted. Du har nemlig mulighed for at få foretaget en ompolstring af dine møbler, og det gælder både helt almindelige møbler samt designmøbler fra blandt andet Arne Jacobsen, Erik Jørgensen, Poul Kjærholm og mange andre. Med en ompolstring af dine møbler kan du således give dem et nyt og eksklusivt look, blot ved at give dem et nyt betræk. Du har desuden mange forskellige materialer at vælge imellem, overvej blandt andet et betræk af lækkert læder eller yderst smukt kvalitetsstof. Ønsker du at få foretaget en ompolstring af dine møbler, så kan du altså lige her læse meget mere om møbelpolstring, samt du kan få et uforpligtende tilbud.

Giv dine Arne Jacobsen møbler et nyt liv

Ønsker du at få foretaget en ompolstring af din Arne Jacobsen ’Svanen’ stol, kan du være helt sikker på at stolens smukke og minimalistiske udtryk bliver vedligeholdt. Ligesom Arne Jacobsen selv designede ’Svanen’ oprindeligt, bliver den ved en ompolstring nemlig også betrukket med en helt lige kæderremssyning, der følger stolen former – det er særligt dette, der er med til at skabe stolens yderst smukke udtryk.

Er det Arne Jacobsens ’Ægget’ du ønsker at give et nyt liv, så har du naturligvis også mulighed for dette. Denne stol går aldrig af mode, og det gør det ikke pga. dens tidløse og unikke design, som er gået lige i hjerterne hos mange. Er din Arne Jacobsen ’Ægget’ dog ved at være lidt slidt at se på, kan du vælge at få foretaget en ompolstring af stolen, og dermed give den et helt nyt liv. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige varianter af materiale og farver, og det er altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan give af liv til denne fantastiske stol.

Kort sagt, kan du altså få lavet en ompolstring af dine møbler, så de bliver præcis, som du gerne vil have dem. Der er ingen grund til at bruge tid og penge på at købe nye møbler, når du blot kan då skiftet betrækket på dem, og dermed give dem et helt nyt look – det er nemt og hurtigt samt skide smart!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *