Primary Navigation

Ønsker du dig også den perfekte familiehave? Læs med her

Intet er om sommeren bedre end en have jeres børn kan lege i. Dette syn kan I nyde fra en skøn terrasse med en kop kaffe i hånden. Du kan her læse med, om hvordan du får plads til både voksne og børn i haven.

Gør plads til både store og små ved at dele haven op med buske

Har du en familie, som også skal have gavn af haven, er det vigtigt at du har dette i baghovedet. Når det kommer til børnene, kan det derfor være nødvendigt at have et større græsstykke ledigt således at de kan løbe og lege. Alternativt kan du også stille nogle fodboldmål op, eller opsætte en klatrebog med tilhørende sandkasse. Lej maskiner eller værktøj til dit kommende projekt i haven her.

Dog bør der i haven også være et mere stille område til de voksne. Dette område kan du skabe ved at dele haven op i mindre rum, med buske. På den måde gør du haven mere funktionel for alle, idet du kan have et område til børnene, og et område med terrasse og siddepladser til de voksne. Du kan binde de forskellige områder sammen med små stier, til dette kan du bruge havefliser 30×30 cm.

Husk at du også skal vedligeholde det du planter

Det næste du bør skrive dig bag øret inden du planter alt for mange blomster og buske i haven, er at du skal have tiden til efterfølgende at vedligeholde dem. Især buske kan kræve en hel del vedligehold, idet det jævnligt skal beskæres, så de ikke bliver alt for store. Men også blomsterbede skal lues for ukrudt og uønsket bevoksning.

Glemmer du dette, vil du uden tvivl ende med at stå med en kaotisk og tilgroet have, og det vil tage dig en del arbejde at få rettet op på haven igen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *