Primary Navigation

Nordal – god og anderledes stil

Nordal er et meget traditionsrigt og anerkendt møbel- og interiørbrand, der har sat pris på godt håndværk helt fra start. Deres møbler taler specielt til dem, som tør at skille sig ud fra mængden i en indretningsmæssig forstand og til dem, som sætter pris på smukt og tidløst møbeldesign samt unikt interiør. Nordal er altså en virksomhed, der bliver drevet af markedets fælles passion for god og anderledes stil. De er med tiden blevet særdeles kendt for deres innovative og unikke tilgang til kreationen af møbler, vitrineskabe og brugskunst. Deres udgangspunkt ligger i en dybfølt interesse for farver, former og æstetik, hvilket stadig ses tydeligt i deres møbler den dag i dag. Virksomhedens navn kommer desuden fra dets stiftere Annie og Ingolf Nordal, der stiftede virksomheden i 1991.

Unikke kvalitetsmøbler fra Nordal

Nordal er indbegrebet af unikke kvalitetsmøbler, og de henvender sig derfor specifikt til den kvalitets- og stilbevidste forbruger, som hverken ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, det lækre design eller de funktionelle løsninger – med et Nordal møbel får du hele pakken. Deres standarter for materialernes kvalitet er i en klasse for sig selv, og derfor er møblerne også yderst slidstærke og modstandsdygtige som aldrig før. Det betyder, at du med et Nordal møbel er sikret interiør, der bogstaveligt talt repræsenterer langtidsholdbare løsninger og investeringer. Alle møblerne er naturligvis lavet til at blive brugt, og de tåler derfor hverdagens slitage.

Møblernes praktiske dimension bliver dog aldrig på bekostning af designet. Alle møbler fra Nordal har et tidløst, unikt og smukt design, som er udviklet med stor fokus på de æstetiske detaljer, det særegne look og unik brugervenlighed – alle disse faktorer er præcis hvad der kendetegner Nordal som brand. Med et møbel fra Nordal har du altså mulighed for at sætte et 100% personligt og unikt præg på din boligs indretning, desuden kan møblerne nemt integreres i en hvilket som helst moderne bolig. Nordal er med andre ord for alle dem, som har en god smag og sans for æstetik og som værdsætter både funktionelle og praktiske løsninger kombineret med et flot design.

Er du lige flyttet ind i din nye bolig, og mangler du en række nye møbler, der skal være med til at etablere en indretningsstil? Så Finder du lige her et stort udvalg af de mangle smukke møbler fra Nordal.