Primary Navigation

Herregårdsstenen passer til næsten alle byggeprojekter

Når det kommer til din boligs udvendige udseende, er der visse komponenter, der betyder mere, end mange lige går, og tror. Nogle mennesker går meget op i tagets udseende, mens andre prioriterer udseendet på vindue og døre. For at opnå det optimale udtryk er det vigtigste dog, at der er et samspil imellem de forskellige komponenter. Det nytter for eksempel ikke noget med skinnende, nye tagsten, hvis murværket er gammelt og faldefærdigt. Så vil det være murværket, der bliver lagt mærke til. Derfor er det vigtigt, at der ikke er noget, der halter efter resten af huset.

Mange mennesker undervurderer samtidig betydningen af de omkringliggende omgivelser på huset. Men ting som for eksempel indkørslen eller forhaven har også en stor betydning for din boligs udseende. Også selvom indkørslen eller forhaven ikke decideret er en del af huset. Så hvis du leder efter en måde, hvorpå du kan peppe din boligs udvendige udseende op, bør du overveje at få lagt en ny indkørsel.

Hvilket underlag skal jeg vælge til min nye indkørsel?

Her vil det oplagte valg være herregårdsstenen. Herregårdssten er for det første billige og nemme at anlægge. Herregårdssten kan fås i flere forskellige farver herunder gråmix/grå, kantblok og sort. Dermed er der stor sandsynlighed for, at du kan finde en farve, der passer til netop din boligs samlede udtryk. Derfor er herregårdsstenen også en af de mest populære typer af belægning. Herregårdsstenen er let at arbejde med, så du kan sagtens ordne udeprojektet selv. Til indkørslen kan det anbefales, at vælge herregårdssten med en tykkelse på 7 cm. Herregårdssten kan selvfølgelig også bruges til andre udeprojekter, som for eksempel en gangsti eller en terrasse. Her anbefales herregårdssten med en tykkelse på 5,5 cm. Er du lidt i tvivl om, hvordan du får mest ud af dine herregårdssten, kan du få inspiration ved at benytte linket.