Primary Navigation

John Masters Organics – økologisk hår- og kropspleje

John Masters er en amerikansk hårstylist, der har været aktiv i branchen i mange år. Dengang John Masters startede i branchen, var der i ingen fokus på de frisører, der arbejde rund omkring i salonerne – af denne grund var sundheden hos de medarbejde yderst ringe. Det indebar blandt andet, at de salon-kemikalier, ammoniak og sulfater, der brugt i rigtig mange produkter, var rigtig hårde for frisørernes hud. Af netop denne grund begyndte John Masters at eksperimentere med skabelsen af sundere produkter. Han udviklede derfor sin helt egen serie af hårpleje produkter, som var baseret æteriske olier, planteekstrakter og helsekostbestanddele. Grundlaget for John Masters Organics første ’hair rinse’ var altså økologisk æblecider eddike. John Masters Organics har siden da lanceret en lang række hårplejeprodukter samt kropsplejeprodukter, der alle er baseret på økologiske ingredienser. Er du interesseret i at se et stort udvalg af de lækre produkter, så finder du lige her en hav af hårpleje fra John Masters Organics.

Hår- og kropspleje du kan anvende med god samvittighed

John Masters Organics sparer aldrig på omkostningerne, ved at erstatte de lækre økologiske planter med ingredienser, der er dårligere. Det er nemlig sådan, at de skrappe kemikalier, du finder i almindelige hårprodukter, kun er til, for at gøre produktet billigere at fremstille – altså er kemikalier blot en billig erstatning for gode, økologiske ingredienser. Ved at anvende hårpleje fra John Masters Organics, er du altid sikker på, at ingredienser går helt tilbage til den økologiske kilde, og at det ikke er til at finde spor af kemikalier. Alle produkter fra John Masters Organics indeholder nemlig op til 100% naturlige og organiske ingredienser, hvoraf alle ingredienserne samtidig er certificeret af USDA, Quality Assurance International, California Certified Organic Farmers, Oregon Tilth eller Organic Crop Improvement Association.

Døjer du altså med sart hud, enten i din hovedbund eller andre steder på kroppen, så er produkterne fra John Masters Organics et yderst godt valg for dig. Det er ikke ligegyldigt, hvad vi smører på vores krop, og vi skal huske på, at den skal holde i rigtig mange år. Gør dig selv en tjeneste, og prøv de lækre produkter fra John Masters Organics – du bliver ikke skuffet, og du vil med garanti mærke en forskel på både krop og hår!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *