Primary Navigation

Hvad skal du tænke på, når du køber ind til børnene?

At være forælder er et stort ansvar. Der er mange ting, der skal tænkes på, og alle beslutninger skal træffes med øje på at give dit barn den bedst mulige opvækst. Men nogle gange er det nødvendigt at holde tilbage på forkælelsen, eller lige ofre den ekstra krone på kvalitet. Her er der nogle ting, du skal tænke på under indkøb til de små.

Mad og drikke

Sukker og søde sager smager godt. Det er en holdning, der at finde ved børn såvel som voksne. Selvfølgelig vil du gerne det bedste for dine børn, og give dem hvad de efterspørger – men nogle gange skal du også overveje, om det altid er godt at sige ja, ja og atter ja. Det er det nemlig ikke altid, når det kommer til mad og drikke. Børn skal også spise sundt og varieret for at opretholde en sund livsstil. Det bliver du nødt til at tænke på, når du køber ind. En god måde at få børnene til at spise f.eks. grøntsager på, er at gøre det nemt og sjovt. Det kan gøres ved at skære det ud, og eventuelt i sjove figurer.

Invester i økologisk og parfumefrit

Når dine børn er mindre, kan det være en god ide at holde lidt afstand til parfumer og parabener, der bl.a. kan være hormonforstyrrende. Udover det ville det være smart at investere i økologi, hvor det er muligt. Dette kunne være på madfronten, men det kan lige så godt være på de produkter, der bliver brugt i hjemmet og på børnenes tøj. Hvis du ikke helt kan forestille dig, hvor det er muligt at købe økologisk tøj til dine børn, eller bare gerne vil vide hvilket udvalg der er , så kan du se mere her, hvor der er økologisk tøj til de lidt mindre børn.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *