Primary Navigation

Hemmeligheden bag ståltage

Hvorfor vælge et ståltag? Udover at det er billigere og kræver mindre vedligeholdelse, så er kvaliteten også i top! Så hvis du vil have det bedste tag over hovedet, så vælg ståltag.

Fordele fra pris til kvalitet

Uanset hvilken slags bygning der skal i ly for regn og vind, så er ståltaget et solidt valg både til huset, skuret og sommerhuset. Og selvom du måske allerede har et tag, så kan der lægges ståltag ovenpå, eftersom materialet ikke vejer meget. Således slipper du for omkostninger ved at få fjernet det gamle.

Stålpladerne har en stor overflade, og det kræver derfor et mindre antal plader end ved andre tage, hvilket gør det hurtigt at få taget på plads. Og fordi monteringen er ubesværet, er det også en billigere løsning end andre tage. Men det betyder ikke, at man går på kompromis med kvaliteten, som bestemt ikke skal undervurderes.

Endnu en fordel ved det holdbare stål er, at det også ser godt ud. De glatte plader giver et simpelt og lækkert look til dit tag i al slags vejr. Og pladerne kan fås både med bølget eller lige skåret kant, alt efter hvad du ønsker. Og på grund af det moderne look er taget også blevet mere populært inden for de seneste år.

Utallige fleksible muligheder

Det en god idé at finde det rette materiale og den rette farve, der passer til dit behov, og heldigvis er der mange muligheder ved et ståltag, uanset om det er til renovering, vedligeholdelse eller som nyt tag. 

Det er heller ikke et problem, hvis du har tagvinduer eller skorsten på dit tag i forvejen, da stålpladerne kan skæres ud, så det passer til den overflade, du ønsker at dække.

Så hvis du vil have en hurtig løsning på et flot tag, der også mestrer kvalitet, så burde du overveje et modstandsdygtigt ståltag.