Primary Navigation

Grupperejser til USA

Drømmer du om at rejse til USA? Opleve glimtende skyskrabere, imponerende nationalparker og fantastiske kyster? USA har noget for enhver smag, og det enorme land byder på alverdens oplevelser. Få en smagsprøve på nogle af disse oplevelser og tag på en grupperejse med Adventuredk til USA.

På vores ’USA Wild West’-rejse kommer du til at besøge nogle af USA’s flotteste og mest kendte nationalparker. Oplev Zion Nationalpark, der med sine røde klipper og betagende natur vil feje benene væk under dig. I skal selvfølgelig også besøge Grand Canyon – den enorme kløft der er skabt gennem tusinder af år, og nu består af utallige klipper og et meget unikt landskab. På vestkysten ligger også nogle af USA’s mest kendte byer. Tag til Las Vegas, som nok er mest populær for sine casinoer og den frie spillelov. Hvert år besøger mange millioner mennesker byen for at prøve deres held på en af de mange spillesteder. I Los Angeles finder man en helt anderledes stemning. Tag en slentretur på Venice Beach, eller besøg Hollywood og se om du kan spotte nogle kendte stjerner.

Få disse fantastiske oplevelser og flere til på en grupperejse til USA med Adventuredk. Du kommer af sted med en gruppe af unge mennesker på din egen alder, og I skal dele alle de fantastiske oplevelser, I får på rejsen. Typisk er man en gruppe på ca. 18 mennesker, og selvom I ikke kender hinanden på forhånd, vil I allerede efter kort tid føle, at I har kendt hinanden længe. I løbet af rejsen vil I opbygge et stærkt fællesskab, der kun gør alle oplevelserne endnu bedre. Efter jeres rejse vil I komme hjem med fanatiske minder i kufferten og venskaber for livet!

Det er bare med at få pakket rygsækken og komme af sted for at opleve, alt hvad USA har at byde på!