Primary Navigation

Flere fravælger at eje deres egen printer

Det er dårligt for miljøet, at vi alle sammen skal eje elektronik, som vi nærmest aldrig benytter. Derfor er det blevet in at leje sin printer i stedet for. Virksomheder gør det, fordi de kan spare mange penge.

Virksomheder, der vil være gode for miljøet, kan lade deres ansatte printe alt på arbejdet og gøre det til en del af deres printeropgave. Det er både billigt og let at leje en printer.

Lad dine ansatte fravælge en printer

Vi vil alle sammen gøre vores til, at vi får en renere planet. Derfor kan virksomheden gå forrest og lade de ansatte benytte de arbejdsredskaber, som de ansatte har til rådighed til privatforbrug. Det er klart, at det er noget, som man skal snakke nærmere om med sin revisor, hvis man vælger at få denne vej. Umiddelbart burde der ikke være nogle problemer forbundet med det.

For der er allerede lavet en ordning om, hvad man skal gøre med firmabetalt computer og mobil. Her kan man argumentere for, at man kan dække andet ind under. Når det kommer til en printer, så er det begrænset, hvor tit man skal udskrive noget.

Det er også grunden til, at det ikke giver mening, hvis alle dine ansatte skal have en printer. Her giver det mere mening, hvis alle benytter virksomhedens printer i stedet for.

For virksomheden er det smart at leje en printer, fordi de ikke behøver at købe en ny, så hvis de i perioder ikke har brug for den, kan de aflevere den tilbage. På den måde kan andre få glæde af den. Desuden kan de få en ny, hvis deres printer går i stykker, så der er nærmest kun fordele forbundet med at have en lejet printer.

Vi er sikre på, at det er fremtiden, at vi har færre printere.