Primary Navigation

Find på en god gave til din far

Vi kender alle det med, at det kan være enormt svært at finde på en gave, når vi endelig står og skal købe en. Mange af os kender det med, at vi tænker ”Ej jeg vil finde på en rigtig god gave i år!”, men når vi så står og skal finde på noget, så er vi egentlig helt blanke. Det er lige meget om det så er din mor, far, bedste veninde, tante eller nabo. Det er stort set altid svært. Især for mange ikke har en ønskeliste. Men selv med en ønskeliste, kan det være noget af en jungle at finde rundt i. Får man nu købt den rigtige farve? Hvilken størrelse skal det mon være? Det kan være noget af et mareridt. Dog er ens far tit typen, som intet ønsker sig og som har alt, hvad han har brug for. Men hvis du gerne vil finde på noget personligt og godt til din far, så kommer der her nogle forskellige idéer. 

Hvad kan din far godt lide? 

Sæt dig først og fremmest ned og tænk over, hvad din far godt kan lide. Hvad kan han lide at lave? Hvad kan han lide at se? At spise? At høre? Sæt dig ind i hvilke interesserer han har, og brug dette i dit valg af gave, så du kan vise, at du faktisk kender ham godt og har tænkt ekstra over gaven. 

Selvforkælelse til manden, der har alt 

Hvis din far er typen, som holder af at sidde og nyde et godt glas spiritus af en eller anden slags lørdag aften, så find en lækker flaske og giv ham. Det kunne f.eks. være en flaske gin eller whisky fra Uhrskov Vine. For at gøre det ekstra personligt, så køb ind til, at du kan pakke gaven fint ind selv i stedet for at få en butik til det. Vælg eventuelt noget bånd i hans yndlingsfarve og skriv et fint kort. Det vil han med garanti blive glad for. Hvis han virkelig er passioneret omkring den her slags, kunne du også give ham et gavekort til en vinsmagning, whiskysmagning eller noget. Hvis du selv er til den slags, kunne du tage med og det vil pludselig blive til en hyggelig oplevelse for jer begge. 

Er han glad i et køkken?

Er din far mere typen, som elsker at stå i et køkken, så find på noget, som passer til det.  Måske er han glad for køkkengadget og har også en hel del, men dem kan man aldrig få for mange af, når man er en nørd i et køkken. Man kan altid finde en af de der ting, som bare er blæret at have. Det kunne f.eks. være en chokoladefontæne eller en dehydrator, som kan dampe grøntsager. Altså noget, som man ikke nødvendigvis behøver, men som er fedt at have. Så er der også noget at snakke om og teste af på dagen. Den vil helt sikkert også gå rent ind hos ham.