Primary Navigation

Find det mest efterspurgte udvalg af professionelt inventar online

Når virksomheder ønsker at anskaffe inventar og restaurant møbler til deres forretning, er der som regel mange faktorer, der skal overvejes. Ligegyldigt hvor få eller mange materialer det drejer sig om, kan det være en stor gevinst at investere i høj kvalitet. For at gøre det lettere for jer at udvælge det helt rigtige inventar til jeres virksomhed, er det en god idé at lede blandt et stort udvalg. Hermed får I muligheden for at finde noget unikt til jeres forretning, der kan tiltrække flere potentielle kunder.

Alt inventar til restaurant, café og bar samlet ét sted

Heldigvis for jer behøver I ikke gå på kompromis med kvaliteten for at få en god pris. Selvom nogle udbydere har højkvalitetsprodukter, betyder det ikke, at de kun sælger i én prisklasse. Find det niveau der passer bedst til jeres økonomi, og vælg et firma med en fast lav pris, så I ikke betaler overpris for møbler og inventar. Leverandøren af jeres nye inventar bør også have et stort fokus på kundetilfredshed og jeres behov, så den bedste løsning kan findes i samarbejde med jer. Derudover kan det også være en god idé at researche hvor på skalaen firmaet befinder sig i onlinevurderinger, så I får en fair mulighed for at kunne vurdere dem.

Derfor kan leasing eller lån også være en god mulighed

Nogle udbydere af professionelt inventar tilbyder også hjælp til finansiering af møblerne. Saml hele processen ét sted og oplev fordelene ved at kombinere lån eller leasing med købet. Hermed kan I få hurtigt svar og behandling af jeres ansøgning, således at inventaret kan blive jeres i en fart og uden for meget besvær. Leasing kan være en fordelagtig mulighed for finansiering af købet, da det starter ved 10.000 kr. og principielt ingen øvre grænse har. Det baseres på kreditvurdering ligesom låneprocessen.