Primary Navigation

Et godt alternativ til den traditionelle måde at have firmabil på

I dagens Danmark er der utrolig mange mennesker, som har en firmabil. Det kan være hvis et firma, har en medarbejder, som primært tilbringer sin hverdag på vejene i sin bil, at vedkommende får en firmabil at køre rundt i, sådan firmaet undgår at skulle betale et bestemt beløb for hver kilometer der bliver kørt rundt i landet. Det kan dog være utrolig bøvlet at sætte sig ind i hele konceptet omkring firmabiler da der er et utal af løsninger til hvordan den skal betales og så videre. Der er dog et koncept, som hedder splitleasing, som er en rigtig god måde at lease firmabil på.

Hvad er splitleasing?

Splitleasing er en måde hvorpå du og din virksomhed kan anskaffe en firmabil til dig. Der er mange detaljer omkring hele konceptet splitleasing, men det kan også forklares relativt simpelt. Det betyder i virkeligheden, at omkostningerne på bilen bliver delt mellem din erhvervsmæssige kørsel og din private kørsel. En stor fordel ved splitleasing er, at din virksomhed sparer en del af omkostningerne og du som bruger af bilen undgår at blive beskattet. I virkeligheden kan man argumentere for at splitleasing faktisk er en win-win løsning for dig, og det firma du arbejder for.

Spørg en med forstand på det

Når det kommer til leasingaftaler og firmabiler kan det godt gå hen at blive kompliceret. Det kan være svært at forstå alle de komplicerede regler omkring beskatning og hvem, som skal betale hvad. Derfor ville jeg råde dig til at spørge en med forstand på leasingaftaler og firmabiler, før du giver dig til at forhandle med den virksomhed du arbejder for, da du har med store summer at gøre, og det ville være meget uheldigt at skrive under på en aftale, som i virkeligheden kunne have været gjort bedre.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *