Primary Navigation

Er du også i tvivl om hvordan du får en bedre tøjstil?

Stil er meget subjektiv, hvad nogle kan lide, vil der altid være nogle andre som ikke bryder sig synderlig meget om det. Derfor handler det i sidste ende om hvordan du selv bærer det tøj du har valgt at tage på, ser du selvsikker ud og ligner du en som er tilpas i tøjet? Eller ser du nervøs og utilpas ud? Dette kan nemlig gøre en stor forskel for hvordan folk opfatter dig, derfor er det vigtigste når det kommer til at se stilsikker ud at tage tøj på du er tilpas i. Dog kan man mange gange vælge at tage ens tøjstil i to meget forskellige retninger, nemlig den mere klassiske og sikre, kontra den lidt mere moderne og udfordrende tøjstil.

Tag din garderobe i den mere oldschool- og klassiske retning

Hvis man er lidt mere neutral, er det en sikker vinder at gå i den mere klassiske retning. Her om vinteren, indebærer dette typisk en hyggelig sweater og nogle sorte bukser, men kan herefter op-tone eller nedtone ens outfit, ved at anvende forskellige smykker, briller eller hatte, alt efter hvad du er komfortabel med at have på den dag.

Vær ikke bange for at tage noget anderledes og moderne på

Er du lidt mere modig, og vil du godt udfordre din tøjstil kan du også gå i en lidt mere rå og moderne retning. Her er det altid et sikkert valg med en sort læderjakke, og et par smarte flade sko. Hvis du mangler inspiration til dette, kan du online søge efter modetøj kvinder og få glæde af det store udvalg. Hvis du vil have en mere moderigtig moderne tøjstil, kan det også være en god ide at anvende de sociale medier, her vil du blandt andet se at oversized tøj også er en kæmpe trend lige for tiden.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *