Primary Navigation

En rejse der forbereder dig på fremtiden

Der er i dag mange unge, der oplever, at de har behov for en pause fra den normale skolegang. De er blevet det, der kaldes for godt og grundigt skoletrætte, og det betyder, at de efterhånden får sværere og sværere ved at trække sig ud af sengen og afsted om morgenen. Lektierne gives der ikke megen opmærksomhed, og når der er mulighed for det, springes der over gærdet der, hvor det er lavest. Det er dog desværre noget, der kan gå ud over de endelige karaktere, hvorfor de kan have indflydelse på ens fremtidige færd ud i studielivet.

Foren fodboldlivet med skolegangen på en efterskole
Derfor handler det om at lave om på den mentalitet, således man igen bliver klar til at yde sit absolut bedste. Derfor er der mange unge, det har godt af et år på en efterskole. På den måde gennemgår de en rejse, hvor de oplever en masse nye ting og tilegner sig nye bekendtskaber. De får sig en masse oplevelser og det samtidig med, at de er fokus på et højt fagligt niveau. Og tager du et kig på en fodbold efterskole i Jylland, kan den livstil også kombineres med sporten – og den er der jo mange unge, der brænder for.

Tag på rejsen i Sønderjylland

Klik på vgie.dk/fodbold/ og lad dig inspirere af en fodbold efterskole, der har til huse i Sønderjylland. Her får man rørt sig hver eneste dag ude på græsset samtidig med, at der lades lidt energi til overs, der bruges på at øge det faglige niveau. Den aktive hverdag giver således den motivation, der er behov for, når man skal blive klar til at yde i klasselokalet, og den meget mindre trivielle hverdag er således præcis den rejse, der er mange unge, der har behov for, når de skal blive klar til fremtiden.