Primary Navigation

En kattelem til dit hjem

Når du har kat, så er det vigtigt, at den kan komme udenfor. Der er ikke mange, der gider blive vækket midt om natten, fordi katten vil ud. Derfor er det en god ide at få installeret en kattelem i døren, så din kat kan forblive sin egen herre. Her kommer et overblik over hvilke kattelemme, der findes på markedet – find en kattelem, som passer til dine behov.

Almindelig kattelem

Hvis du bor i et hus med have, er det naturligt for katten at komme udenfor, så den kan jage og være i sit naturlige element. Den mest almindelige kattelem er helt enkel. Den fungerer som en lem i døren, der tillader, at din kat kan gå ind og ud, som den vil. En almindelig kattelem som denne er bedst i områder, hvor du ved, at der ikke er andre katte, der kan snige sig ind. Denne slags kan dog også fås med lås, så den ikke altid står åben.

Kattelem med magnet

Hvis du vil sikre dig lidt bedre, kan du få en kattelem med magnet. Det er en lem, der kun åbner sig, hvis den aktiveres af en magnet. Denne magnet sætter du så i kattens halsbånd. Når katten nærmer sig kattelemmen, og magneten kommer tæt nok på kattelemmen, åbner den sig. På den måde har du kontrol over, hvilke katte der kan komme ind og ud af kattelemmen hjemme hos jer – og så slipper du for uvelkomne gæster.

Kattelem til chip

Hvis din kat ikke kan lide at have halsbånd på, kan du også få en kattelem, der aktiveres ved hjælp af den chip, som din kat allerede har i sig. Her genkender kattelemmen din kats id-chip og åbner kun, hvis det er din kat, der vil ind eller ud af lemmen.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *