Primary Navigation

Derfor skal du rydde op i din bolig i sommerferien

Du kender helt sikkert til det. Energiniveauet er lavt om vinteren, når sne og mørke fylder dagene, men om sommeren ser det måske helt anderledes ud i forhold til dit energiniveau. Der er nemlig mange, der får mere energi, når solen er oppe, når man vågner, mens man også kan se solnedgangen sent om aftenen. Derudover gør varmen også, at det er nemmere at lave noget ved huset, hvorfor der også er mange boligejere, der renoverer i sommerperioden. Trænger din bolig ikke til en renovering med derimod en oprydning – så er sommeren det perfekte tidspunkt.

Sælg dine ting på loppemarkeder og få penge til nye ting

I sommerperioden dukker der også mange loppemarkeder op, og når du får ryddet ud i dine ting, har du gode muligheder for at få solgt de ting, som du har i overskud, så du kan få penge til nye boligting. På den måde bruger du ikke mange penge, mens du samtidig støtter op om genbrug. Boligtilbehør sælges nemt på loppemarkeder, og måske er du heldig, at du finder et spejl, en havestol, en krukke eller noget helt fjerde, som du bare må eje.

Køb nyt hvis du ikke finder det, du leder efter

Man kan være heldig at finde gode ting på loppemarkeder, mens man også kan komme ud for, at de ikke havde det, man leder efter. Er du på udkig efter opbevaring, stole, glasskabe, trætallerkner, træskærebræt eller andet køkkentilbehør, så er det i mange tilfælde en del nemmere at købe det nyt. På Muubs.dk kan du finde et stort udvalg af boligtilbehør, så du kan indrette dit hjem med nye ting, når du får nogle af dine gamle ting ud – du vil derved også være produktiv, selvom du har sommerferie, så du også får gjort noget ved dine mange boligprojekter og boligvisioner.