Primary Navigation

Den perfekte vakuumløfter tilpasset virksomheden

I erhverv hvor der løftes mange ting, kan det for medarbejderne være hårdt for ryggen. Derudover er der også en risiko for at medarbejderne taber genstande og de pådrager dem selv eller enhederne skader. Hvordan løser man så disse problemstillinger inde i virksomheden?

Det gør man ved at købe en Alvac Industry vakuumløfter. Vakuumløfteren skåner medarbejderne i forbindelse med løft af tunge genstande eller i forbindelse med at erstatte gentagne bevægelser. Vakuumløfteren er også et perfekt aktiv i virksomheden, hvis der skal løftes genstande som er svære at håndtere. Her gør vakuumløfteren løftet mere hurtigt og skånsomt.

Sådan benytter man vakuumløfteren

Ganske enkelt er vakuumløfterens funktion at den suger sig fast til en given genstand og ved hjælp af et undertryk, kan vakuumløfteren løfte genstanden. Undertrykket skabes ved hjælp af en motor. Motoren kan køre på både strøm, benzin eller hydraulik, hvilket gør at der for en virksomhed er en valgmulighed, som passer den perfekt.
Det er mere eller mindre muligt at suge fast på alle overflader med vakuumløfteren. Dog afhænger løftet af genstandens areal af overflade samt tætheden.

Dækker ethvert behov

Vakuumløfteren kan bruges i forbindelse med de fleste industrier med lager og logistik, samt ved produktion og i værksted.

Alvac-industry.dk har udviklet vakuumløftere som kan løfte enheder som vejer fra 2 kg til 20 tons. Hvis man som virksomhed skal have løftet genstande med et meget stort overfladeareal, er det muligt at tilkøbe et vakuumåg.

Alvac-industry.dk er altså udbyder af et udvalg af standard vakuumløftere til virksomheder, men derudover specialiserer de sig også i at specialdesigne vakuumløftere efter den enkelte virksomheds behov. Så hvis man som virksomhed har specielle ønsker og krav til hvilke genstande vakuumløfteren skal kunne løfte, er der absolut ingen problemer i at kunne få udviklet en løsning, som passer perfekt og lever fuldstændig op til behovene.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *