Primary Navigation

Belæg dit kommende hus med den mest holdbare og farveægte facade

Er du i gang med at bygge nyt hus eller renovere det gamle, så går du formentlig meget op i, at huset skal være både holdbart og flot. Det betyder naturligvis, at du skal finde en facadeløsning, som både ser godt ud, men som også skal kunne de ting, som en husfacade skal. Så hvis du er i tvivl om, hvilken slags facade du skal vælge, så kan Swisspearl være en ide for dig. Swisspearl er nemlig et firma, der gennem mange år med udgangspunkt i innovation og ekspertviden, har udviklet markedets største, mest holdbare og farveægte produkter inden for facadeløsninger. Læs mere på deres hjemmeside her.

Swisspearl går utrolig meget ind for høj standard, ansvarlighed og pålidelighed, hvilket et gode ting, når du skal ud og finde en facade til dit hus, som skal kunne holde i mange år. Deres facadeplader har en utrolig høj ydeevne, fantastisk farveægthed, og så kan de holde i mange år. Derudover har facaderne et lækkert og moderne udtryk, hvilket formentlig også er årsag til, at de er blevet så populære og verdenskendte.

Der findes mange forskellige facader hos Swisspearl. Eksempelvis har de en facade der hedder ”Swisspearl reflex”, der med din let reflekterende akryl-overflade er helt unik. Pladen har et skiftende udtryk på facaden alt efter lysindfald og synsvinkel. De har også en facade, der hedder ”Incora”, som skiller sig ud fra mængden med sit levende udseende og spil mellem farverne i hver plade. Under fremstillingsprocessen af disse drysses panelerne med granuleret marmor af høj kvalitet, hvorved panelerne får et helt unikt og dynamisk udseende. Og der er også mange flere valgmuligheder inden for facader på deres hjemmeside. Derfor kan du helt sikkert finde en facade, der opfylder dine ønsker og behov, og ser lækker flot ud på dit hus.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *