Primary Navigation

Arne Jacobsen 7 stol – kært barn har mange navne

Serie 7, Syveren eller Syver-stol – Arne Jacobsens klassiske design fra 1955 har mange navne. Da Arne Jacobsen designede 7 stolen, kom stolen, såvel som designeren selv, hurtigt på verdenskortet over kendte designs. Den innovative Arne Jacobsen 7 stol var med sine ni lag finer formstøbt til perfektion, og den havde desuden en styrke, som ingen andre designer stole på markedet. Håndværket bag stolen blev således startskuddet på ikke bare 7 stolens succes, men på resten af designerens serie af skalstole – fra Grand Prix-stolen til Liljen.

Stolen med de mange muligheder

Modsat mange af hans andre produkter, var 7 stolen ikke designet til et specifikt projekt eller en bestemt bygning. På trods af det bruges Arne Jacobsen 7 stol alligevel i dag i en lang række arkitektoniske sammenhænge. Du ser den innovative stol på både kunstmuseer, kontorer, restauranter og uddannelsesinstitutioner rundt i hele Danmark – og i resten af verden.

Desuden er den kendte Arne Jacobsen 7 stol også en klassiker i det private hjem. Den klassiske stol ses ofte rundt om spisebordet i den lille børnefamilie eller i køkkenet hos det unge par. Designet af Arne Jacobsen 7 stol er særdeles alsidigt og kan tage mange former og farver. Man kan få stolen med og uden armlæn, som barstol eller som børnestol – selv de helt mindste kan altså nyde godt af dansk design i form af den klassiske 7 stol. Du kan også få en Arne Jacobsen 7 stol, der har hjul, så den kan dreje rundt – det er den optimale komfort kombineret med et smukt design! Stolen kan bruges til hjemmekontoret, tegnestuen eller konferencerummet – det er kun fantasien, der sætter grænser for indretning med Arne Jacobsen 7 stol.

En klassiker i træ, stof og læder

Næsten alt kan lade sig gøre med den ikoniske 7 stol – hvad end du er til barstolen, drejestolen eller den helt klassiske firbenede. Der er mange forskellige muligheder indenfor polstringer og finishes, og det klassiske design kan optræde i utallige farver og materialer. Den klassiske Arne Jacobsen 7 stol kan fås i både læder, træ og stof – og så er der desuden et hav af farver at vælge imellem. Du er altså sikret et klassisk og tidløst touch til din indretning, hvis du vælger at købe en Arne Jacobsen 7 stol.

.