Primary Navigation

4 søjlet lift – perfekt til automekanikeren

Står du og mangler en 4 søjlet lift til enten garagen eller til dit professionelle autoværksted? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig lære meget mere om de smarte 4 søjlede lifte, som er særdeles velegnede til både hobbymekanikeren såvel som den professionelle automekaniker. De fleste vil naturligvis gerne have en 4 søjlet lift, der er 100% sikker i drift, og ønsker du også det, skal du således blot kigge efter, om liften er CE godkendt. Når du skal ud at købe en ny 4 søjlet lift, skal du først og fremmest overveje, hvad det egentligt er, du skal bruge liften til – altså hvilket arbejde, der skal udføres med den. Dernæst er det også yderst vigtigt, at du overvejer, hvor stor en lift du har plads til i din garage eller i dit autoværksted. Det er nemlig ikke optimalt at have en kæmpe 4 søjlet lift i en lille garage. Det er muligt at have en 4 søjlet lift i et lille hobbyværksted, men generelt er en 4 søjlet lift et bedre valg for dig, der har godt med plads i værkstedet. Ønsker du således at afprøve denne smarte lift, kan du lige her finde den perfekte 4 søjlet lift.

Et hav af fordele med en 4 søjlet lift

En 4 søjlet lift adskiller sig fra andre lifte ved, at du med en sådanne lift blandt andet kan foretage 4-hjulsmålinger direkte på liften. Derudover kan du på langt de fleste 4 søjlede lifte installere 1-2 donkrafte mellem kørebanerne, hvilket gør det endnu nemmere for dig at komme til at klare de forskellige arbejdsopgaver, der kan være i forbindelse med bilen. Med en 4 søjlet lift kan du på samme måde, som med en 2 søjlet lift, tilgå hele bilens undervogn.

Et godt bud på en 4 søjlet lift er eksempelvis Dunlop DL445WA, der oppe foran er udstyret med udsparinger til drejeplader samt slipplader, som sidder bagerst på liften. Denne lift har også en indbygget opkørselsrampe, som gør det muligt at løfte selv de mest sænkede biler. Har du således pladsen til en 4 søjlet lift, vil den med garanti være det perfekte valg for dig, der ønsker at udføre langt de fleste arbejdsopgaver.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *