Nu blev det endelig tid til at det nye fashionsite åbnede i det danske land. Navnet på shoppen får du snart – for lad os først lige se på hvad det lige er der gør denne hjemmeside ekstra interessant, sammenlignet med de andre sites der eksisterer på nettet.

Hvad gør det her fashion website skulle være anderledes sammenlignet med alle de andre?

Det er faktisk helt enkelt: I stedet for at skulle at kigge på alle de mange sider kan man nøjes med kun at kigge på ModeKup.dk – for her samler man nemlig alt, så du kun skal kigge 1 sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Hvordan kan det fungere?

ModeKup har været så intelligente at samle alle produkter fra de allerstørste fashionsites, såsom Zalando, Boozt, Stylepit etc.. Det gør at du kan spare din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge et sted, så du slipper for at skulle at surfe rundt på flere forskellige websites.

Kan man så købe direkte hos ModeKup.dk?

Dog ikke, for det er stadig selve mode siderne som står bag den del. Det som ModeKup i stedet står for er, at samle alle disse helt utroligt mange stykker tøj og mode, så du på samme sted kan se alle de fashion og mode produkter. Det eneste du skal er blot at klikke på billederne eller knapperne, og så vil du blive sendt direkte over til varen hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan man høre mere om det her fantastiske modesite?

Sjovt du spørger – for ModeKup.dk er nemlig yderst aktive på sociale media herunder fx Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved blot at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man nu gerne vil komme i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på sitet, give ris/ros eller noget andet, så skal du blot gå til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!