De fleste danskere vil sige at de døjer med uren hud. Har du som så mange andre problemer med irriterende blackheads?
Er det så irriterende at det er et problem du har jævnligt? Så er det nok på høje tid at få gjort noget ved det. I dag skal du høre meget mere om de populære black masks.
Lad os ikke vente længere og komme til sagen.

Benyt den populære black mask korrekt med processen her

Det er vigtigt at du bruger den rigtige proces for at få maximalt ud af masken.
Følg disse trin herunder, så får du fuldt udbytte.

1. Klargøring før

Få fordelen ved at varme ansigtet op med noget varmt vand. Det er slet ikke en nødvendighed, men det er altid en fordel, da man får åbnet porerne – som gør at black masken får størst mulighed for at virke.

2. Rens ansigtet grundigt

Black masken får den bedste virkning på et rent ansigt. Sørg for at bruge en antibakteriel sæbe, ansigtsvask eller lignende.

3. Påføring af en maske

Tag masken på i et jævnt og tyndt lag. Det må dog ikke blive for tyndt da du skal kunne tage ansigtsmasken af bagefter.
Pas på med at komme for tæt på områderne tæt på øjnene og læberne. Her vil huden være for følsom, at en ansigtsmaske som denne kan ende med at trække det øverste hudlag med af – og det bør du helst gerne slippe helt for.

4. Giv masken chance for at arbejde

Giv din maske noget tid til at virke. Følg brugsanvisningen inden du starter hvor der står præcist hvor mange minutter. Ofte vil det være alt mellem 10-30 minutter. Det er forskelligt fra mærke til mærke, men du vil mærke når masken indtørrer.

5.Træk black masken af

Så snart black masken er tørret ind, så skal man hive den af. Husk at du ikke skal prøve at vaske den af, da det nemlig er her i dette trin at du får alle blackheads etc. ud af din hud.

6. Kom af med resterne af masken

Du kan ikke undgå at have rester af masken siddende tilbage i ansigtet, og disse kan du komme af med ved at bruge en renseklud og varmt vand.

7. Giv din hud tid og fugt

Brug kun black masken op til to gange på ugebasis. De fleste black masks tørrer din hud en hel del, så giv huden tid og en lækker ansigtscreme efterfølgende.